twitter
rss

       Την Τετάρτη 29 Μαΐου ζήσαμε στο σχολείο μας άλλη μία συγκινητική πράξη προσφοράς και αγάπης! 

        Αντιπρόσωποι μαθητών των τριών τμημάτων της ΣΤ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου με συνοδεία της Διευθύντριας του Σχολείου, κ. Γεωργίας Κιτσίνη, των δασκάλων τους: κ. Αβατάγγελο Παναγιώτη και κ. Τσαντέ Μαρία καθώς και του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων, κ. Χαρέα Ηλία, επισκέφτηκαν  την  ογκολογική  μονάδα  «ΕΛΠΙΔΑ –ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ» και άνοιξαν την αγκαλιά τους στα παιδιά που νοσηλεύονται με νεοπλασματικές ασθένειες!


Είχε προηγηθεί 
Πασχαλινό παζάρι που διοργάνωσε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου με σύνθημα: "Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδος", όπου πρωτότυπες κατασκευές των παιδιών υπό την επιμέλεια των δασκάλων τους εκτέθηκαν προς πώληση στον χώρο του σχολείου (βλ.σχετική αναφορά από τον τύπο, εφημ "ΓΡΑΜΜΗ")




        Τα έσοδα από το παζάρι διατέθηκαν για αγορά υλικού (γραφικής ύλης, σειράς βιβλίων που αφορούν στα συναισθήματα και φορητού υπολογιστή), τα οποία υποδεχτήκαμε με ευγνωμοσύνη στο σχολείο μας. 

 



           Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και από εδώ το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου: τους μαθητές, τους γονείς τους, τους δασκάλους τους, την διευθύντριά τους, που με την προσφορά τους μοίρασαν χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά και τα ενθάρρυναν να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους!