twitter
rss


Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας που βρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου: Ο "Αντώνης που έφερε τον Ήλιο" , με συγγραφέα την εξαίρετη συνάδελφό μας Μαρία Δελλατόλα και εικονογράφηση της Λένας Σπάνια, που πρόσφερε ζωή στο περιεχόμενο.
Το βιβλίο έχει ως θέμα του τις ψυχικές διακυμάνσεις μιας οικογένειας που ο καρκίνος χτυπά ξαφνικά την πόρτα του σπιτιού τους, αλλά και την ηρωική στάση του πάσχοντος παιδιού, που μετατρέπει την απραξία σε πράξη, την μοιρολατρεία σε ελπίδα και τελικά καταφέρνει να ξαναφέρει το φως στη ζωή τους!
Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Πόλυς Κυριάκου (στιχουργός), Παντελής Θαλασσινός  (τραγουδοποιός), Γρηγόρης Πολύζος (συνθέτης), Μαρία Κρασοπούλου (ερμηνεύτρια) και ο Άρης Παπαϊωάννου από το δίκτυο Κέντρων Νέων Connect Your City.
Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό οι:
Αναστασία Σταματέα - Βαρδουλάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ" και ο Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης- Συγγραφέας, ο οποίος μίλησε πολύ καρδιακά και μάλιστα μοιράστηκε μαζί μας περίπτωση θαύματος ίασης, που έζησε στον στενό, οικογενειακό του κύκλο...
Για το βιβλίο και την συγγραφέα, συνάδελφό μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια οι: Η Ελένη Μαυρογονάτου  (Εκπαιδευτικός-Ποιήτρια), ο Θέμις Ροδαμίτης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Τήνου) και η Βιργινία Κοκκίνου (Αφηγήτρια παραμυθιών, Μεταφράστρια).
Η πολύ συγκινητική βραδιά έκλεισε με τραγούδια από τον Παντελή Θαλασσινό και χορογραφία, βασισμένη στο περιεχόμενο του βιβλίου.
Συγχαρητήρια, Μαρία! Καλοτάξιδο, κι ευχόμαστε να γίνει πηγή ελπίδας για πολλές-πολλές οικογένειες!